Su Kuyusunda Yanmış Erkek Cesedi

Su Kuyusunda Yanmış Erkek Cesedi

Denizli’nin Pamukkale İlçesinin Yeniköy Mahallesi’nde bir su kuyusunda yakılmış,kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

A+A-

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde bir su kuyusunda erkek cesedi bulundu.

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesindeki boş bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş, yanmış bir erkek cesedi bulundu. Soruşturma başlatan jandarma, tanınmayacak haldeki cesedin kime ait olduğunun tespitine çalışıldığını bildirdi.


Kuyuya atılmış halde olan erkek cesedini,kuyunun içinde bulunduğu tarlanın sahipleri buldular. Olay tarla sahiplerinin kuyuyu temizlemsi esnasında ortaya çıktı. Kuyuyu temizlerken erkek cesediyle karşılaşan tarla sahipleri hemen Jandarmaya ihbarda bulundular.


Olay yerine gelen jandarma yaptığı araştırmalar sonucunda kuyuda bulunan erkek cesedinin yakılarak kuyuya atıldığını tesbit etti. Araştırmayı derinleştiren Jandarmanın verdiği bilgiye göre bulunan cesedin 4 ay önce öldürülüp,yakılıp kuyuya atıldığı tahmin ediliyor. Cesedin yakılmasından ve üzerinden zaman geçmesinden dolayı deforme olduğu bundan dolayı kimlik tesbiti yapılamadığı ve bu yönde çalışmaların ve soruştırmanın devam ettiği bildirildi.

Ceset otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.