Takım Hazır, Maç Saatini Bekliyor

Takım Hazır, Maç Saatini Bekliyor

Lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki maçını kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 10 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Efe Spor maçına odaklandı.

A+A-

Denizli Basket bu maçı da kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, bu maçı da kazanıp çıkışlarını devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 3. haftasında Aydın takımlarından Efe Spor’a konuk olacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idman ile bitirdi. Taktik, teknik ve kondisyon antrenmanlarını tamamlamış olan Denizli Basket, 10 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’de karşılaşacağı Efe Spor maçını beklemeye başladı. Takımda eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Takım Hazır

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Ligin ilk iki maçını kazanıp güzel bir başlangıç yaptıklarını, Samsun ilinde galip ayrıldıklarını, kendi evlerinde de kazandıklarını, şimdi Aydın deplasmanına gittiklerini, takımın hazır olduğunu, istediklerini sahada gösterdikleri zaman kazanacaklarını düşündüğünü, bu maçı da kazanıp çıkışlarına devam etmek istediklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.