Taksilerde Bir Dönem Kapanıyor

Taksilerde Bir Dönem Kapanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası tarafından ortaklaşa sürdürülen "Taksi Eğitim Projesi" çerçevesinde verilecek eğitimi başarı ile tamamlayanlar taksicilik yapabilecek.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın işbirliğinde devam ettirilen proje yakın zamanda hayata geçiyor. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yapmış olduğu açıklamasında, sertifikası olmayan kişilerin artık şoförlük yapamayacağı, şoförlük yapıp da yanlış yapanların da meslekten ihraç edileceği ve adli ve idari yaptırımların uygulanacağını ifade etti.

Çok Haksızlıklar Var

İstanbul Rehberler Odası Başkanı Hakan Eğinlioğlu da konu ile alakalı, tedavülden kalkan paraları, para üstü olarak verdiklerini, tırnakçılık yapıldığını, para üstü 50 TL vermesi gerekirken, 5 TL verildiğini, Turist kısa bir mesafe gitmek istiyorsa, bahsi geçen taksici geniş bir İstanbul turunun ardından turisti bıraktığını ve bu şahıslar yüzünden mesleğini namusu ile yapan taksicilerin de rahatsız olduğunu dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.