Talebi Reddedilince Ankara'ya Gitti

Talebi Reddedilince Ankara'ya Gitti

Seçim sonrasında CHP'de hareketlilik sürüyor.  Seçim sonuçlarındaki düşüşten tablo teşkilatlar ayağa kalktı.

A+A-

24 Haziran seçimleri bitti. Ama CHP’nin oy kaybı gündemden düşmedi. CHP’de ilk fireler Beyağaç'ta başladı. Başarısızlığı kabul etmeyen 10 üye istifalarını verdiler. Ardından Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun istifası geldi. Tabu’nun, istifa dilekçesi ile Ankara genel merkeze gitmek için yola çıktığı öğrenildi Ayrıca. CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Bozca’nın da istifa ettiği dile getirildi.

 

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her ne kadar kaybedenin sadece Ak Parti olduğunu ifade etse de çıkan sonuç CHP tabanını memnun etmedi. Yaşanan oy kaybıyla birlikte, cumhurbaşkanlığının ilk turda kaybedilmesi çatlak sesler çıkarmaya başladı.  Denizli’de önce Beyağaç İlçe Başkanı ve yönetimi ile kadın kolları başkanının istifa etmesi, daha sonra CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun istifası…

 

Tabu’nun Toplantı Çağrısına Ret

 

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun İl Başkanı Mahir Akbaba'ya teşkilatlar il geniş katılımlı bir toplantının yapılması istediğini ama konu ile alakalı İl Başkanlığından olumlu bir cevabın gelmediği iddia edildi.

 

Ankara’ya Gitti

 

Bugün Öğle sularında yapılması talep edilen toplantı ile alakalı kendisine olumlu bir dönüşün yapılmaması sebebi ile Osman Tabu’nun, bekleyemeyeceğini ifade ederek Ankara’ya yola çıktığını ve yanından  bulunan istifa dilekçesini CHP Genel Merkezi'ne sunmak istediği dile getirildi.

 

Ayrıca CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Numan Bozca’nın da istifa ettiği öğrenildi. Son alınan haberlere göre CHP Merkezefendi İlçe Yönetimi de saat 18.00'de toplantıya girdi ve süreci değerlendiriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.