Tarık Ünlüoğlu toprağa verildi

Tarık Ünlüoğlu toprağa verildi

Vefat eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tarık Ünlüoğlu'nu cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

A+A-

Vefat eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tarık Ünlüoğlu'nu cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için cenaze namazı öncesinde İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi.

Sevenleri ve sanatçı dostları, Ünlüoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutunun başında bir araya gelerek hatıralarını paylaştı. Törende konuşan Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Tarık Ünlüoğlu'nu kardeşi gibi sevdiğini belirterek, "Sevgili Tarık çok büyük bir sanatkar. Devlet Tiyatrolarından geliyor. Birçok film ve son dönemlerde televizyon serilerinin en büyük kahramanlarından birisi. Tarık erken gitti. O açıdan üzüntümüz büyük. Çok büyük bir kayıp. Belli başlı düşüncelerimiz vardı yapamamıştık. Onları yapmaya çalışacağız. Önemli olan geride güzel hatıralar, güzel şeyler bırakarak ayrılmak. Tarık da onlardan birisi. Hepinize tekrar başsağlığı diliyorum." dedi.

Sanatçının eşi Gülenay Kalkan'ın taziyeleri kabul ettiği cenazeye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, Ay Yapım CEO'su Kerem Çatay, oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Tamer Karadağlı, Ata Demirer, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Zafer Algöz, Demet Akbağ, Can Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül, Özgür Ozan katıldı.

Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği cenazede ayrıca Emre Belezoğlu, Metin Şentürk, Beyazıt Öztürk ve Erdil Yaşaroğlu'nun da aralarında olduğu ünlüler de yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.