Tarım En Önemli Sektör

Tarım En Önemli Sektör

Türk-Alman Kooperatif Birlikleri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Almanya Tarım Bakanlığı ile beraber sürdürdüğü TAKBİ Projesi kapsamında Denizli’de bulunan heyet, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyarette bulundu.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Almanya Tarım Bakanlığı ve Alman Kooperatifler Konfederasyonu ile beraber sürdürdüğü TAKBİ Projesi (Türk Alman Kooperatif Birlikleri İşbirliği) kapsamında Denizli HAY-KOOP Birliğinin ev sahipliğini yaptığı Denizli’ye gelen heyet Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

 

Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Tarım Reformu Genel Müdürü Emin İzol, HAY-KOOP Merkez Birliği Genel Başkanı Ahmet Ertürk, HAY-KOOP Denizli Birlik Müdürü Tolga Tanrıverdi ve beraberindekiler katılımda bulundu.

 

Cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmasında, tarımın, Denizli, Türkiye ve bütün dünya için çok önemli bir sektör olduğunu, insanlık devam ettiği sürece tarıma olan ihtiyacın artarak devam edeceğini, kendilerinin de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, şehirdeki tarım ve hayvancılığa destek olmak için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

Ziyaretten sonra heyet 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.