Tatili Fırsat Bilen Zehir Tacirlerine Operasyon

Tatili Fırsat Bilen Zehir Tacirlerine Operasyon

Yaz tatilinin başlaması ile Denizli çapındaki önlemlerini ve yol uygulamalarını daha da fazlalaştıran Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu satıcılarına geçit vermedi.

A+A-

Turizmin gözde şehirlerinden olan Denizli’ye karayolları ile uyuşturucu madde nakletmeye çalışan kişilere karşı Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 2 hafta içinde gerçekleştirilen çalışmalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Çetin Beton Fabrikası’nın ön tarafında gerçekleştirilen uygulama sırasında bir yolcu otobüsü içinde yapılan kontrollerde G.A. adındaki şahsa ait valiz içinde pişmaniye kutusuna gizlenmiş vaziyette 21 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

İran’dan Kaçak Soktular

İrandan kaçak bir şekilde ülkeye soktukları “methadone” adındaki uyuşturucu hapları İstanbul ilinde Denizli’ye sevk etmeye çalışan biri yaşı küçük 5 İran uyruklu şahıs da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine yakalandı. Pamukkale İlçesinin girişinde yakalanan zanlıların idaresindeki araçta gerçekleştirilen arama sonucunda aracın ön konsolu içine saklanmış 830 adet methadone hap ele geçirildi. İl Merkezi’nde Onbeş Mayıs Mahallesi’nde şahısların bağlantısı olduğu tespit edilen bir aparta da operasyon yapıldı. Apartta da 400 adet methadone hap bulundu. 5 zanlı tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonucunda 2 hafta içinde 18  farklı olayda  toplamda 1230 tane methadone uyuşturucu hap, 69 gram sentetik kannobinoid maddesi, 61 gram eroin maddesi, 51 gram esrar maddesi, 29 gram metamfetamin maddesi ve 10 adet ecstasy hap ele geçirildi ve 18 zanlıdan 14’ü tutukalndı.

           

                           

                 

   

                                           

 

 

 

 

 

      

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.