Tavas - Baharlar’a Bahar Geliyor...

Tavas - Baharlar’a Bahar Geliyor...

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile Baharlar Mahallesi’ne 20 kilometre içme suyu hattı ile ilk kez 18 kilometre kanalizasyon hattı döşenecek.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak kısa süre önce çalışmaların başlatıldığı Baharlar Mahallesi’ne ilk defa kanalizasyon hattı döşeniyor. Çalışmalar kapsamında Baharlar’a toplamda 18.000 metre kanalizasyon hattının döşeneceği ifade edildi. Kanalizasyon hattının bitirilmesinin ardından ise mahalleye 20.000 metre de içme suyu hattı döşenecek. Projenin tamamlanması ile bölge modern bir alt yapıya kavuşacak.

 

Baharlar modern alt yapıya kavuşacak

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, kentin tamamında hizmet verdikleri alt yapı çalışmalarının hiçbir ayrım gözetilmeden devam ettiğini belirtti. Projenin Baharlar’a güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Zolan, “Hayata geçireceğimiz çalışmayla insanımız hak ettiği modern alt yapı hizmetine kavuşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.