Tavas Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Tavas Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Tavas Belediyesi "Okulların Hamiliği" projesi kapsamında merkez ve mahallerinde öğrenim gören 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine dağıtımını gerçekleştirmek üzere kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan'a Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafın

A+A-

Proje kapsamında öğrencilere kitap desteği veren Akyol şunları ifade etti; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama konusunda elimizden gelen desteği en üst seviyede yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bundan önce öğrencilerimize test kitaplarını ulaştırdık. Şu anda da hikaye kitaplarını öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.

EĞİTİM DEYİNCE BAŞKANIMIZ HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKIYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, kitap dağıtımı öncesi şunları söyledi; "Sayın Belediye Başkanımızın kendisi de eğitimci olması sebebiyle eğitim denilince her şeyi bir tarafa bırakıyor. Okulların park, bahçe ve peyzaj düzenlemesinin yanında eğitime verdiği destekten dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederim. Öğrencilerimize iyi çalışmalar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.