Tavas'ın Minikleri Doyasıya Eğlendi

Tavas'ın Minikleri Doyasıya Eğlendi

Tavas Belediyesi ve Meslek Yüksek Okulu Okul Öncesi Eğitim Bölümü öğrencilerince Çocuk Şenliği Etkinliği gerçekleştirildi.

A+A-

Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe merkez ve mahallelerinde eğitim gören okul öncesi öğrenciler katılımda bulundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Meslek Yüksek Okulu okul öncesi eğitim öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler ve Tavas Belediyesi’nce ücretsiz olarak kurulan oyun parkurlarında öğrenciler çokça eğlendiler. Pamuk şeker ve popcorn ikramları ile çocuklar güzel bir gün yaşadılar.

Çocuklar Önceliğimiz

Çocukların şenliğine katılımda bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, okul öncesi son sınıf öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerden ötürü kendilerini, öğretmenlerini ve okul idaresini tebrik ettiğini, çocukların kendileri için bir öncelik olduğunu, onların sağlıklı bir biçimde yetişmesi için bu tür etkinliklerin ve oyunların öneminin büyük olduğunu, çocukların yaratıcılıklarının gelişmesi, düşüncelerinin en iyi biçimde ifade edebilmeleri için yaratıcı etkinliklerin çocukların gelişi aşamasında öneminin büyük olduğunu, canlılığın ve sevincin sembolü olan miniklerin sağlıklı ve topluma yararlı birer birey olarak yetişmesi için ellerinden gelen desteği sürdüreceklerini belirtti.

Etkinlik, çocukların eğlenceleri ve sihirbaz gösteriyle sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.