Tavas Makası’nda Feci Kaza

Tavas Makası’nda Feci Kaza

Antalya yolu üstünde Tavas Makası mevkisinde gerçekleşen trafik kazası sonucunda 3 kişinin yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Denizli - Antalya yolu Tavas Makası diye de tanınana  bölgede meydana gelmiş olan trafik kazası sonucun 07 FET 76 plakalı araç ile 48 D 9144 plakalı otomobilin çarpışması neticesinde 3 kişi yaralandı . Araçlarda bulunan Ö.T. , H.T. ve A.K. , adındaki kişiler otomobilde sıkıştılar ve yaralandılar.

3 Kişi Sıkıştı

Tavas Makası diye bilinen bölgede meydana gelen kazaya ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi. Bu ilk müdahalenin ardından hemen aranarak olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Haber edilmesi ile hızlı bir şekilde olay yerine gelmiş olan itfaiye birimleri sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve daha sonra ambulanslar ile yaralı 3 kişi hastaneye sevk edildi .

Kazanın neden olduğu henüz netlik kazanmazken, polis ekiplerinin de kaza ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

Denizli İtfaiyesi Facebook’tan Duyurdu

Kaza ile alakalı paylaşımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Facebook grubunda şu ifadeler kullanıldı:

“Antalya yolu Tavas makası mevkiinde meydana gelen trafik kazasına Cankurtaran ve Tavas Şubesi ekiplerimiz tarafından müdahale edilmiştir. Araçta sıkışan vatandaşlarımız kurtarılıp acil sağlık ekiplerine teslim edildi.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.