Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi’nden Müthiş Sergi

Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi’nden Müthiş Sergi

Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi tarafından yapılan Atatürk Resim Sergisi Başkan Akyol’un da katılımları ile açıldı.

A+A-

Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencileri tarafından, Görsel sanatlar öğretmeni Pınar Başer'in vermiş olduğu eğitim ile hazırlanan "Atatürk Resim Sergisi" 10 Kasım Atatürk'ü Anma haftası etkinlikleri kapsamında Tavas Belediye meydanındaki sergi alanında, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un ve Tavas halkının katılımları gerçekleşti.

Çok Beğenildi

Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği Atatürk Resim Sergisi vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Öğrencilerin yapmış oldukları birbirinden güzel eserleri tek tek gezen katılımcılar 10 Kasım’ın hüznünü ve Atatürk’ün kendilerine verdiği enerjiyi hissettiklerini, heyecanlandıklarını belirttiler. Ayrıca sergiye katılanlar Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi  öğrencilerinin böyle güzel çalışma yapmalarından dolayı da çok mutlu olduklarını, emeği geçen herkese de teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Başkan da Katıldı

Gençler, üzerlerinde çok emekleri olan eserleri görmeye Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un da katılmasına çok mutlu olduklarını ve serginin kendilerini çok heyecanlandıran bir etkinlik olduğunu ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.