Tavas Şükrü Hocasını, Ağabeyini Kaybetti

Tavas Şükrü Hocasını, Ağabeyini Kaybetti

Tavas Halk Eğitim Merkezi eski müdürlerinden Şükrü Takım, 1961 yılında Tavas’ta dünyaya geldi.

A+A-

2014’ün Haziran ayında yakalandığı elim hastalık sonucunda dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi’nde vefat etti. Tavas’ın geleceği için büyük çaba ve emek sarfeden Şükrü Takım için ilk önce Halk Eğitim Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı, Şükrü Takım hakkında kısa özgeçmişini okudu.

 

Ardından duygularını ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “ Şükrü Takım için benim ağabeyim yoktu, o bana her zaman ağabeylik yaptı. Onunla aynı çatı altında hizmet etmekten gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Abime Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabırlar diliyorum” dedi.

 

Tavas Kaymakamı Osman Varol, “onu tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum,ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabırlar diliyorum” dedi.

 

54 yaşında vefat eden Şükrü Takım için Mestan Ağa Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Takım’ın naşı İlçe Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.