Tavas’ta Araç Şarampole Yuvarlandı

Tavas’ta Araç Şarampole Yuvarlandı

Denizli’ye bağlı olan Tavas İlçesi Hırka Mahallesi'nde gerçekleşmiş olan tek taraflı trafik kazası sonucunda 2’si ağır 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.

A+A-

İddialara göre, Denizli - Muğla karayolunda yoluna devam eden Ahmet H. şoförlüğündeki 43 NH 354 plakalı araç Hırka Mahallesine geldiği anda henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıktı. Savrulmuş olan araç yoldan çıktı ve karşı şeride geçip şarampole uçtu.

Gerçekleşmiş olan bu feci kazanın ardından şoför Ahmet H. ve yanındaki ön yolcu koltuğunda oturmakta olan Mehmet H. ağır bir şekilde yaralandı ve araçta sıkıştı. Arka yolcu koltuğunda oturmakta olan Nahide H. ve Havva H.’ninse kendi imkanları ile yaralı bir şekilde ters dönmüş olan araçtan çıkmayı başardıkları öğrenildi.

2 Kişi Sıkıştı

Feci kazaya ilk müdahale diğer sürücüler tarafından yapıldı. Araçta sıkışmış olan yaralı ve ağır yaralılar içinse acil bir şekilde Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri araçta sıkışmış olan 2 kişiyi kurtarmaya çalışırlarken, sağlık ekipleri de yaralı olarak çıkmış olan iki kişiye ambulansta müdahale ettiler. İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışmalarının ardından otomobilde sıkışmış olan ve ağır yaralanan Ahmet H. ve Mehmet H. araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerine götürüldü. Sağlık ekipleri ağır bir şekilde yaralanmış olan iki kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından 4 kişi hastaneye sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.