Tavas'ta Biraz Eğlence Biraz Hüzün

Tavas'ta Biraz Eğlence Biraz Hüzün

Tavas Belediyesi’nce Kadın Kültür Evi'nde yapılan Anneler Günü etkinliğine yoğun bir  katılım oldu.

A+A-

İstiklal Marşı'nın işaret dili ile okunmasıyla başlayan etkinlik, Tavas Belediye Gençlik Spor Kulübü genç kızlar ve minik kızlar halk oyunları ekipleri annelere ve protokole birbirinden güzel oyunlarını gösterdiler. Ayakta alkışlanan minikler, etkinlik bitiminde yoğun istek üzerine tekrar sahneye çıktılar. Çok güzel geçen programda işaret dili öğrencileri "Anne Bilmece" isimli şarkısı ile anneleri duygulandırdılar.

Yaşamımızın tüm alanlarında en değerli varlığın anneler olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, karşılıksız sevgi ve özverinin en büyük sembolünün anneler olduğunu, ayaklarının altına cennet serilen annelere bir gün değil, her gün hürmet ve saygı göstermemiz gerektiğini belirtti.

Yaşamımızın Anahtarları

Anneliğin, sözcükler ile anlatılamayan, yeri doldurulamayan ve değeri hiçbir zenginlik ile ölçülemeyen bir duygu olduğunu vurgulayan Başkan Akyol,  bizi biz yapan değerlerin, her birinin bizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı olduğunu, fedakarlık ve sabır ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerin önünde saygı ile eğildiğini ve bu duygu ve düşüncelerle, üstümüzde ödenmez hakları olan, hayatın en büyük güzelliği annelerin, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ellerinden öptüğünü, her birinin anneler gününü en içten şekilde kutladığını sözlerine ekledi.

Etkinliğe katılımda bulunan misafirlere ekipler tarafından hazırlanan özel şekerlemeler ikram edilirken Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise kadınlara yazma ve şal armağan etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.