Tavas’ta Gönül Bağları Kuruluyor

Tavas’ta Gönül Bağları Kuruluyor

Tavas Belediyesi’nce her sene geleneksel şekilde kurulan iftar çadırları, Ramazan Ayının ilk gününden beri birçok kişiyi ağırlamayı sürdürüyor. Her gün farklı bir yerde gönül sofrası kuran Tavas Belediyesi kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu koruyor.

A+A-

Hem İftar Hem Gönül Bağı

Akyar mahallesinde kurulmuş olan iftar çadırında açıklama yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, vatandaşların hem iftar hem de gönül sofralarına misafir olduklarını, hizmetkâr oldukları, vatandaşlarla her zaman beraber olduklarını, Ramazan ayı süresince iftar ve teravihler ile mahalle sakinleriyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla gönül bağları meydana getirdiklerini, bugün yeni yapmış oldukları Kapalı Pazar yerinin açılışının da bu bereketli günde olduğunu, Ramazan Ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini dile getirdi.

Tavas Belediyesi’nin bu tip hizmetlerinden mutlu olduklarını ifade eden Muhtar Ahmet Yıldıztepe, mahalleye kazandırılan çok amaçlı olarak kullanabilecek Kapalı Pazar Yerinin mahalleye hayırlı olmasını temenni ettiğini ve Ramazan Ayının tüm İslam Alemine hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Mahalle muhtarı Ahmet Yıldıztepe tarafından verilmiş olan iftar yemeğine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.