Tavas'ta Öğrenciler İçin İlk Zil Çaldı

Tavas'ta Öğrenciler İçin İlk Zil Çaldı

Tavas'ta Öğrenciler İçin İlk Zil Çaldı

A+A-

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlangıcında Tavas'ta öğrencilerin ilk ders heyecanına Kaymakam Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Duvarcı ve okul müdürleri ortak oldu.

Yaklaşık üç ay süren yaz tatili sona erdi. Sabahın erken saatlerinde tüm yurtta olduğu gibi Tavas'ta da okullarına koşan binlerce öğrenci, yeni eğitim öğretim yılına ''merhaba'' dedi. Okulların açılmasının ilk günü vesilesiyle Mehmet Özen İlk Okulunda bir açılış programı düzenlendi.

Şehit ve Gaziler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programı birçok veli ve öğrenci de ilgiyle takip etti.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Okullar, çocuklarımızın cevherden mücevher haline dönüştüğü eğitim kurumlarıdır. Okul, çocuklarımızın büyürken, yetişirken, şekillenirken, kimlik sahibi olurken ihtiyacı olan değerlerle donatıldığı yerdir. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almaları ve öğretim hayatlarında da büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyorum. Tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kaymakam Recep Öztürk ile birlikte okula yeni başlayan öğrencilere defter ve kalem hediye ettiler.

Sınıfları gezerek çocuklara çiçek, defter ve kalem hediye eden Kaymakam ve Belediye Başkanının öğrencilerle yaptığı sohbetler renkli görüntüler oluşturdu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.