Tavas'ta Şehit Ve Gaziler İçin İftar

Tavas'ta Şehit Ve Gaziler İçin İftar

Tavas İlçe Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla ilçe çapındaki şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdiler.

A+A-

Has Yemek Evi'nde yapılan iftar yemeğinden önce Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, davetlilerin masalarını tek tek gezip onlar ile ilgilendi.


Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofralarının daha bereketli olduğunu dile getirerek, misafirlerin canlarından aziz bildikleri vatanları için canlarını severek feda eden şehitlerin yakınları olduklarını, onların kendilerine emanetler olduklarını,  vatan için canlarını severek verecek olan ve bu uğurda yaralanan gaziler olduklarını belirtti.

Bu ülke, bu mübarek vatan toprağı ve bayrak için ve bu vatanı kutsal sayan aziz millet için Çanakkale'de, Kıbrıs'ta, Kore'de, 15 Temmuz gecesinde ve ülkenin her karışında milletin kaderine, bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıkan isimsiz kahramanların ve şehitlerin önünde saygı ile eğildiklerini dile getirdi.

Hep Yanlarındayız

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, vatan ve millet için canlarını hiçe sayıp kendilerini feda eden aziz şehitler sayesinde burada huzur içinde oturabildiklerini ve iftarını açabildiklerini,  bu bakımdan aziz şehitler, gaziler ve kıymetli ailelerinin kendileri için çok önemli olduklarını, onlara sahip çıkmanın bu vatana sahip çıkmak olduğunu, kendilerinin her daim her sorunda onların yanında olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.