Tavas'ta Unutulmaz Festival

Tavas'ta Unutulmaz Festival

Kızılcabölük’te düzenlenen 23. Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali yoğun katılımla gerçekleştirildi.

A+A-

Tavas’a bağlı Kızılcabölük Mahallesi, yıllardır süregelen geleneklerini bu yılda devam ettirdi.  Üç gün süren festivalde Kızılcabölüklüler Coşkun Sabah ve Mümin Sarıkaya konserleriyle coştu. Denizli’nin dokuma başkenti Kızılcabölük’te bu yıl 23. düzenlenen Tekstil ve Moda Festivali yoğun katılımla sona erdi. Cuma günü açılışı gerçekleştirilen festivale Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından Dokuma Müzesinde İbrahim Dalkıran ve Muhammet Kahraman’ın fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Akşam ise Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçısı Işıl Koç konseri gerçekleştirildi.

DEFİLEDE AÇILAN ATATÜRK POSTERİ ALKIŞ ALDI

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen Kızılcabölük hayalleri defilesi ile başladı. Pamukkale Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin Kızılcabölük dokumalarından hazırlanan defile yapıldı. Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın da katıldığı defilede açılan Atatürk posteri yoğun alkış aldı.

COŞKUN SABAH ve MÜMİN SARIKAYA KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Defilenin ardından gerçekleştirilen Coşkun Sabah söylediği şarkılarla Kızılcabölükleri coşturdu. Yoğun katılım olduğu konser gecenin geç saatlerine kadar sürdü. 3. Gün sabah saatlerinde yapılan keşkek hayrı ile başladı. Keşkek hayrına Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu da katıldı.  Festivalin finali Mümin Sarıkaya konseri gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.