Tavas TOKİ konutlarında kura heyecanı!

Tavas TOKİ konutlarında kura heyecanı!

17 Mayıs Salı tarihinde Tavas Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi ile TOKİ konutları sahiplerini bulacak.

A+A-

Tavas'ta TOKİ kuralarının tarihleri belli oldu. 17 Mayıs Salı tarihinde Tavas Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kurada ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük bir heyecan yaşayacak.

Denizli'nin Tavas ilçesi Kızılcabölük Mahallesi 112 Adet konut, 1 adet büfe ve Tavas Yenimahalle'de 112 adet konut ve 1 adet büfe olmak üzere toplamda 224 adet konut ile 2 adet büfe inşaatları ve altyapı ve çevre düzenlemesi işinin yapım inşaatında artık sona gelindi. Tavas'ın hızla gelişmesinde emin adımlarla yola devam edildiğini belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "TOKİ inşaatlarımızda artık resmen sona geldik. Kura çekimlerimizin de tarihleri belli oldu. Ev sahibi olacak vatandaşlarımızı şimdiden heyecan sardı." dedi.

Kura Tarihi Belli Oldu

Tavas'ın yeni vizyonu ile daha çok ivme kazandığını belirten Akyol, "Ev sahibi olmak isteyenler şimdiden belediyemize gelerek heyecanlarını bizimle paylaşıyorlar. İnsanlar uygun fiyatlar ile ev sahibi olacaklar. Buna vesile olduğumuz için çok mutluyuz. TOKİ ile birlikte Tavas'ta gelişmeye devam edecek. Ev sahibi olmak isteyen alt gelirli vatandaşlarımız kira öder gibi ödemelerini yapacaklar. 3+1 sosyal konutlar içerisinde kendi bütçelerine göre ev seçimlerini yapabilecekler."

"TOKİ projelerimiz ile birlikte sosyal çevre imkanı sağlayan ve aynı zamanda ilçemize değer katacak olan yaşam merkezi herkese sunulacak. Buradan emeği geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Tavasımıza hayırlı ve uğuru olsun." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.