Taylan, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Taylan, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeticiler Gününü kutladı.

A+A-

Basının kısıtlandığı ve zor günler yaşadığı şu günlerde, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesleğinde hizmet eden basın sektöründe hizmet veren yerel ve ulusal basın çalışanlarının ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü''nü tebrik ediyor, özverili çalışmalarla sağladıkları başarılarının devamını diliyorum.

Toplumun aydınlatılmasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın şüphesiz ki demokrasinin temel taşlarından biridir. Basın çalışanları ve gazete emekçileri çok güç şartlarda zaman zaman hayatlarını dahi riske atarak, habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler.

Basının kısıtlandığı ve zor günler yaşadığı şu günlerde, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesleğinin hizmet eden basın sektöründe hizmet veren yerel ve ulusal basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” tebrik ediyor, özverili çalışmalarla sağladıkları başarılarının devamını diliyorum.


İsmail TAYLAN

Dazkırı Belediye Başkanı

İsmail Taylan

Dazkırı Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.