Tecrübesinden Faydalanacaklar

Tecrübesinden Faydalanacaklar

Denizli Ticaret Odası  Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi.

A+A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli ilini ve ticaret erbabını temsilen üstlenmiş olduğu ulusal alandaki görevlerine, bir tanesini daha ilave etti. TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı. Bu karar,

Başkan Erdoğan’a Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız tarafından tebliğ edildi.

ÜLKENİN EN BÜYÜK TİCARİ YAPILARINDAN BİRİ

2005 senesinde, TOBB ve 137 odayla borsanın ortaklığı ile kurulmuş olan GTİ, “Yap-İşlet-Devret” modeli kapsamında sınır kapılarını modernize ediyor. DTO Başkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin son yapılan genel kurulunda TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ile TOBB Ticaret Odaları Konseyi Üyeliği’ne de getirilmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ’MİZİ VE İŞ DÜNYAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Başkan Erdoğan, yeni görevinin şehirde duyulduğu anda kendisini arayıp kutlayan ve başarılarını iletenlere teşekkürlerini sundu ve bu yeni görevinde de Denizli’yi ve iş dünyasını en güzel biçimde temsil etmeye çalışacakları vurguladı.

SINIR KAPILARININ MODERNİZASYONUNUN DÜNYADAKİ İLK VE TEK UYGULAYICISI

Uluslararası standartlarda hizmet sunulması ile sınır kapılarının imajının pozitif olarak değiştirilmesi ve ülkenin tanıtımına katkı veren  GTİ, “Yap-İşlet-Devret” modeliyle kara sınır kapılarının modernizasyonunun Türkiye’de ve Dünyada ilk ve tek yapanı. Şirketin yolcuların tüm ihtiyacına yanıt vermekte olan yiyecek ve içecek mekanları, bankalar, hediyelik eşya ve gümrüksüz satış mağazaları, en modern bir biçimde donatılmış.

Senede 5 milyon araca ve 15 milyondan fazla yolcuya hizmet sunan şirket, sınır kapılarındaki verimliliği artırıp dış ticaretin gelişmesini destekliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.