Telefon Açık Kalınca Neler Oldu Neler!..

Telefon Açık Kalınca Neler Oldu Neler!..

Sancar'ın Telefonu Açık Kalınca Neler Oldu...

A+A-

Üçgen Çarşısı kat malikleri yönetim kurulu üyesi Bahri Yıldırım ile kat malikleri yönetim kurulu başkanı Ömer Güneş'in Basına yaptıkları yazılı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Teşekkür ederken CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar'ı samimiyetsizlikle itham ettiler. Kamuoyuna yaptıkları açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

KAMUOYUNA

11.08.2017 günü Denizli Büyükşehir Meclisinde bağımsız belediye meclis üyesi Av. Bekir ÇAPAR çarşımızla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanına sorunlarımızı sözlü ve yazılı olarak dile getirmiştir.

Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Osman ZOLAN taşınmazımızın kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ ye devredilmeyeceğini buna engel olacağını maliklerimizin mağduriyetini önceleyeceğini

Taşınmazımızdaki binanın yıkımı ile ilgili olarak mülk sahibi maliklerimize herhangi bir ödeme (1 kuruş ) yaptırmayacağını Binanın yıkımı sonucunda yeni imar düzenlemesi yapılması halinde maliklerimizin lehine davranacağını

Belediye Meclis toplantısında resmi tutanak kayıtlarına geçecek şekilde açıklamalarda bulunmuştur. Üçgen kat maliklerinin hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman her yerde Denizli Büyükşehir meclisinde dile getiren Denizli Büyükşehir Bağımsız Meclis Üyesi Sayın Av. Bekir ÇAPAR a ve resmi tutanaklara geçen söz ve açıklamaları nedeniyle Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza  teşekkür ediyoruz.

Denizli üçgen çarşısında 654 dükkan bulunmaktadır. Bu dükkanlarında 500 malik ve binlerce yakını yıllardır üçgen çarşısındaki gelişmeleri takip etmektedir. Bu gelişmeleri takip ederken; yanımızda olmayan, bizleri görmezlikten gelen, yanımızdaymış gibi görünerek resmi platform ve merciler karşısında bizleri sessiz kalarak yalnız bırakan TÜM  SİYASİ PARTİ GRUPLARI bizleri derinden yaralamıştır.

Siyasilerin bu ilgisizliği yetmezmiş gibi sayın Av. Bekir ÇAPAR ın CHP li  Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden destek arayışı sonucu  Mustafa ÇALLICA ve Teoman SANCAR ile görüşmesi ve telefonla konuşmasına tanıklık ettik. Bu telefon görüşmesinin   bitmesine müteakip de İSTEMEYEREK de olsa  açık kalan telefondan CHP il başkanı Teoman SANCAR ın  PARTİ GRUBUNDAKİ MECLİS ÜYELERİNE BIRAKIN OSMAN ZOLAN İLE BEKİR ÇAPAR ÇATIŞSIN SİZ TARAFSIZ VE SESSİZ KALIN’ şeklindeki sözlerini duymanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

Bu hal, hareket ve sözleri CHP İl Başkanına yakıştıramadık. Referandum öncesi üçgen çarşısına yapmış olduğu  ziyarette yanımızda olduğunu söyleyen  Teoman SANCAR ın bu şekilde ki ; samimiyetsiz , hafif ve şık olmayan sözlerini saklamak başta CHP ye gönül verenlere ve kamuoyuna haksızlık olurdu. 

 

ÖMER GÜNEŞ

Kat malikleri yönetim kurulu üyesi başkanı 


BAHRİ YILDIRIM                                 

Kat malikleri denetim kurulu          

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.