Telefon Dolandırıcıları İş Başında

Telefon Dolandırıcıları İş Başında

Telefonda dolandırıcılık yöntemi ile binlerce TL değerinde altın alan şahıs, Denizli'de yakayı ele verdi.

A+A-

Telefonda dolandırıcılık tekniği ile 130 bin TL değerinde altın alan şahıs, Denizli ilinde ele geçirildi. Aydın ilinin Nazilli ilçesinde bir kişiden telefonda dolandırıcılık yöntemi ile 130 bin lira değerinde altın alan kişi, Denizli'de yakayı ele verdi.

Alınan bilgilere göre, Samailli Mahallesi'nde ikamet eden 68 yaşındaki Davut A'yı telefon ile arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şahıs, yaşlı adama adının FETÖ üyeliğine karıştığını, ziynet eşyalarının örgütün eline geçmemesi adına kendilerine vermesini dile getirdi. Konuşmadan sonra eve gelen kişi, 130 bin TL  değerindeki altınları alıp evden uzaklaştı.

Kiralık Araç Yakalattı

Çevredeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceleme altına alan polis ekipleri, zanlının olay yerine geldiği otomobilin U.C.G. adına kayıtlı olduğunu belirledi. İstanbul ilinde ifadesi alınan U.C.G, otomobili Ş.Y'e kiraladığını söylemesi üzerine zanlı Denizli'de gözaltına alındı.

Ş.Y'nin ikametindeki aramada mağdura ait altınlar bulunamazken Nazilli'ye götürülen şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.