Tematik Parkı Yerinde İncelediler

Tematik Parkı Yerinde İncelediler

Pamukkale Belediyesince yapılmış olan Türkiye’nin En Büyük Tematik Kent Ormanı olan Seyir Tepesi, Denizli Mimarlar Odası üyelerince incelendi.

A+A-

Türkiye’de örnek projelerin arasında olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na başvurusu yapılmış olan 1451 proje içerisinde “en büyük” olma özelliğine sahip olan “Seyir Tepesi Kent Ormanı” Denizlili mimarları konuk etti. Pamukkale Belediyesi’nin vizyon projeleri içinde olan Denizli ve bölge için büyük bir yatırım olarak değerlendirilen bu büyük projede çalışmalar sürüyor. Projeye başlamadan evvel pek çok kurum ve sivil toplum örgütlerine dijital ortamda projenin sunumu yaparak başlanılan Seyir Tepesi projesi, doğa dostu, çevre dostu bir proje olarak pek çok kesimden takdir topluyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in vizyon projeleri içinde olan mega proje Denizli’nin geleceğine yapılan en büyük ve en güzel yatırımlardan bir tanesi olarak gösterilmekte. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in davetlisi olarak Seyir Tepesi’ni gezmiş olan Denizli Mimarlar Odası üyeleri, projeye hayran kaldıklarını ifade ederek, doğa katliamına veya suya yönelik söylentilerin gerçeği yansıtmadığını kendi gözleri ile bizzat yerinde gördüklerini ifade ettiler.

“BURADA DOĞA KATLİAMI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le beraber Seyir Tepesi’nde yapılan her aşamayı yerinde inceleme fırsatı bulan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Serdar Alayont, bu proje hakkında Mimarlar Odası Genel Merkezi’ne bir başvuru olduğunu da anımsatarak şu açıklamayı yaptı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.