Temel Karamollaoğlu Denizli’ye Geliyor

Temel Karamollaoğlu Denizli’ye Geliyor

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz yapmış olduğu açıklamada yaklaşan yerel seçimler ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Eryılmaz açıklamasında bunun bir yerel seçim olduğunu ve adayların kalitesine ve hizmetine göre oy verilmesi gerektiğini ifade etti. Eryılmaz’ın açıklaması şöyle devam etti:

Bu sebeple biz Saadet Partisi olarak şehirlerimizi imar edecek, Herkesi kucaklayacak, barışı ve güveni tesis edecek adaylarla her seçim bölgesinde seçime gireceğiz. Bizim adaylarımızın en temel düsturu “çalmamak ve çaldırmamaktır.” Biz çalmadan çalışan kadrolarla hizmet edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimize ne yaşanırsa yaşansın gelecekten ümit kesilmemesi gerektiğin Her şeye rağmen bir kere daha Çare Var demek istiyorum.

Adaylar 20 Ocak’ta Açıklanacak

Ayrıca , Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Denizli’ye geleceğini de ifade eden Eryılmaz, 20 Ocak Pazar günü saat 14:00de Denizli Bereketler Toplantı Salonunda yapılacak olan ve bazı ilçelerde belli olan belediye başkan adaylarının da bu programda açıklanacağını söyleyen Eryılmaz  tüm Denizli Halkını bu programa davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.