TES Üyeleri Piknikte Buluştu

TES Üyeleri Piknikte Buluştu

Türk Eğitim Sen Denizli şubesi geleneksel pikniği çamlık mesireliğinde gerçekleştirildi.

A+A-

Türk Eğitim Sen’in her sene geleneksel olarak yaptığı piknik bu sene de gerçekleştirildi. Türk eğitim Sen Denizli Şubesi geleneksel pikniğine genel başkan Talip Geylan da katılımda bulundu.

Türk Eğitim Sen şubesinin tüm üyelerinin katılmış olduğu piknikte hemen hemen bin kişiye yemek ikramı ve meşrubat servisi de yapıldı. İlçelerden de pikniğe katılımda bulunan Türk Eğitim Sen mensupları gönüllerince eğlendiler.


Türk eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan piknik alanında yapmış olduğu konuşmasında kendilerinin Türk Eğitim Senliler olarak bu pikniği her sene düzenlediklerini, Bu yıl yapmış oldukları pikniğe genel başkan Talip Geylan’ında katılmasının kendilerine onur verdiğini ve tüm üyeler ve temsilciler adına kendisinde teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Erdoğan, bu pikniğin birlik ve beraberlik adına çok önemli olduğunu ve ayrıca herkesi motive ettiğini, katılan herkese de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

İstişare Toplantısı Yapıldı

TES Genel Başkanı Talip Geylan, dün  Denizli Şubesince organize edilmiş olan genişletilmiş istişare toplantısına katılmıştı. Burada TES Genel Başkanı Talip Geylan, MEB’in adil, hakkaniyetli, kul hakkına saygılı bir biçimde bir yönetim ilkeleri uygulamasını istediklerini ifade etti ve MEB teşkilatlarının sendikal, vakıf, cemiyet görünümlü işgalci çetelerden kurtarılarak, eğitimin ve eğitim çalışanlarının ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yönetileceği bir düzende kendilerinin de her daim ellerinden gelen yardımı yapacaklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.