Tin; ''Ne Söz Verdiysek Yapıyoruz''

Tin; ''Ne Söz Verdiysek Yapıyoruz''

Tin; ''Ne Söz Verdiysek Yapıyoruz''

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam ilçesi’ne bağlı güney mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti ve muhtarlarla bir araya geldi. Şahin Tin; “Bölgemizin kalkınması için lokal dokunuşlar önemli, önceliklerimizi belirliyoruz ve yeni projeleri hayata geçirmek için gerekli olan adımları atıyoruz” dedi. 

 

İlçelerin ve mahallerin sorunlarını dinlemek ve yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla ilçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in bu kez ki adresi Acıpayam’ın Güney Mahallesi oldu. Acıpayam Gireniz Vadisinde bulunan mahallerin muhtarlarıyla Güney Mahallesi’nde bir araya gelen Şahin Tin, toplantı öncesi geçtiğimiz aylarda El-Bab’ta çıkan çatışmada şehit olan Emin Güngör’ün babası Ali Güngör’ü de ziyaret ederek, hayır duasını aldı.

 

‘HİZMET ÜRETMENİN GAYRETİNDE OLACAĞIZ’

 

Ziyaretin ardından Hacıkurtlar, Boğazdere, Akşar ve Güney Mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı’da eşlik etti.  Bölgeye gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin bilgiler aktaran Milletvekili Şahin Tin; “Acıpayam İlçemiz verimli topraklara sahip. Diğer mahallelerimizde olduğu gibi Gireniz bölgesindeki mahallerimizde yaşayan hemşehrilerimizin yoğunluklu geçim kaynağı tarım. Bu anlamda bu bölgedeki ihtiyaçları, talep ve beklentileri muhtarlarımızla masaya yatırdık, neler yapabileceğimizi konuştuk ve önceliklerimizi belirledik. Acıpayam İlçemizde sulama projesi uygulanan mahallelerimiz var. Yine bazı mahallelerimizin de bu konuda talepleri oldu. Notlarımızı aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her ne söz veriyorsak hep birlikte takipçisi olacak ve sözlerimizi yerine getirmenin, hizmet üretmenin gayretinde olacağız” dedi.

 

‘SULAMA KANALLARINI YENİLEDİK’

 

Acıpayam gireniz vadisinde yaşayan vatandaşlar için tarımsal faaliyetlerini kolaylaştırmak adına önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Kelekçi sulamasını yeniledik. Toplam 9 bin 800 dekar sahaya hizmet veren kanalın yenilenmesini yaparak, sulama suyu kayıplarını en aza indirdik. Yine 12 Bin dekar araziye hizmet eden Alçı Gölcük sulaması ana kanal kaplamasının yapılmasını sağlayıp, su kaçaklarının önüne geçtik” dedi.

 

‘DERE ISLAH ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR’

 

Birçok arazinin sulamaya açıldığını ve arazileri korumak içinde dere ıslahlarının yapıldığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Dalaman Çayı’nın sol ve sağ sahilinde 112 bin 690 dekar arazinin sulama şebekelerini inşa ederek sulamaya açtık. Bölgedeki arazileri taşkınlardan korumak için dere ıslahı çalışmaları süratle sürüyor. Aynı zamanda Dalaman Çayı’na bağlanan ve bazı köylerimizi de kapsayan birçok derenin ıslahı da tamamlanmış durumda” dedi.

 

‘GÜNEY MAHALLESİNE GÖLET SÖZÜ’

 

Acıpayam İlçesi’ne bağlı Güney Mahallesi’nde zirai arazinin fazla olduğunu ve sulama konusundaki sıkıntının çözülmesi için önemli bir adım atıldığı müjdesini veren Milletvekili Şahin Tin; “Güney köyümüzde 22,5 metre yüksekliğinde ve 379 bin metreküp depolamaya sahip 1.050 dekar zirai arazinin sulanmasına hizmet edecek olan bir gölet yapıyoruz. İhalesi bugün yapılıyor. Hedefimiz inşallah 2019 yılı içinde inşaatı tamamlayıp hizmete sunmak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.