Tin Denizli'ye Teşekkür Etti

Tin Denizli'ye Teşekkür Etti

Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin Denizli'ye teşekkür etti.

A+A-

Davutoğlu 50 bin kişi ile moral buldu

 

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Denizlililer’in meydana astığı afişleri çok beğendi ve sık sık onlara göndermede bulundu. Mitingden sonra da bu afişler sosyal medyada olay oldu.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Denizli mitingi sonrasında yaptığı değerlendirmede, ‘Denizli’nin elif gibi eğilip bükülmeden dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini’ söyledi. Başbakanın Denizli’deki çoşkuyu görerek Denizli’den mutlulukla ayrıldığını, giderken de Denizlililer’e selamlarını ve bu mitinge katılımlar için teşekkürlerini ilettiğini’ belirtti.

 

Denizli yine bir destan daha yazdı. 2004 yılında il kongresini Denizli Atatürk Şehir Stadyumunda yazarak ülke gündemine oturan Denizli, ülke gündeminde yine çok konuşulacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci öncülüğünde günler öncesinden AK Pati Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için hazırlanan AK Parti teşkilatı, hazırlığının karşılığını 50 bin üzerinde Denizlilinin mitinge gelmesi ile aldı. Kütahya ve Uşak’ın ardından 32. mitingini Denizli’de yapan AK Pati Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Denizli’de moral buldu. Alanı dolduran 50 binin üzerinde kişiye seslenen Davuyoğlu’nun mitinginin ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, mitingin bayram havasında geçtiğini açıklayarak, Başbakan Davutoğlu’nun Denizlilere hakkını helal ettiğini söyledi.

 

DENİZLİ ELİF OLMAYA DEVAM EDECEK

 

Mitingin tamamlanmasının ardından Denizli halkına teşekkür eden AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “Başbakanımız, miting sonrasında şahsımda Denizli teşkilatına çok teşekkür etti. Ana kademe, il kadın ve gençlik kolları, Pamukkale, Merkezefendi başkan ve yönetimleri, ilçe belediye ve ilçe teşkilat başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ederek son derece memnun kaldığını ifade etti. Denizli’nin daha çok yatırım hak ettiğini ve gereğinin yapılacağının sözünü verdi. Denizli için açıklanan projelerden çok daha fazlasını Denizli’nin hak ettiğini ifade etti. Bu mitingde kullanılan sloganlar da Başbakanımızı çok etkiledi. Konuşmasını slogan ve pankartlara göre şekillendirdi. Giderken de teşkilatımıza ve halkımıza memnuniyetini dile getirerek Denizli’den ayrıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Başkan Tin, “Denizli, Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve ak kadroların arkasında elif gibi dimdik durmaya devam edecek” dedi.

 

DENİZLİ BAŞIMIZI ÖNE EĞDİRMEDİ

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de açıklamasında, “Denizli halkı hiçbir zaman bizleri yanıltmadı. Bugün de üzerlerine düşenin fazlasını yaptılar. Onlar bizlerin başını öne eğdirmediği bizi bizler de onların başını öğe eğdirmedik. Bundan sonra da eğdirmemeye devam edeceğiz. Başbakanımızı kucaklayan, Denizli’den moralli bir şekilde ayrılmasını sağlayan başta İl Başkanımız Şahin Tin olmak üzere teşkilatımızın bütün kademelerine ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Denizli kazanacak dedik. Kazandı. Bundan sonra yatırımlar daha da hızlanarak gelecektir. Başbakanımız bunun sinyalini, müjdesini mitingde ve bitiminde yaptığımız özel görüşmede verdi. Yeni yatırımlarımız yeni projelerimiz Denizlimiz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.