Tır Şoförünün Feci Ölümü

Tır Şoförünün Feci Ölümü

Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde otomobil bir kişiye çarptı. Kaza sonucunda aracın çarptığı kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Korkunç kaza Denizli iline bağlı olan Sarayköy İlçesi’nin, Beylerbeyi Mahallesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Latif H. şoförlüğündeki, 07 DCP 24 dorse plakalı Tır Beylerbeyi Mahallesine yaklaştığı anda şu an tespit edilemeyen bir nedenden ötürü durdu. Tır’ı durduran sürücü aracından indi. Gece karanlığında aynı istikamete doğru yoluna devam eden ve henüz plakası tespit edilemeyen ve şoförünün adı açıklanmayan bir cip tarzı araç tırdan inmiş olan Latif H.nin farkına varmadı ve çarptı.

Metrelerce Sürüklendi

Hızlı geldiği tahmin edilen jipin çarpması ile Tır şoförü feci biçimde can verdi Çarpmanın etkisi ile hemen hemen 50 metre savrulmuş olan Tır sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazanın ne şekilde olduğunu Tır şoförüne çarpan araç sürücüsü dahil kimse anlayamadı.

Feci kazaya ilk müdahale diğer sürücüler tarafından yapıldı. Tır sürücüsünün korkunç bir biçimde olay yerinde yaşamını yitirdiği anlaşılınca durum hemen emniyet kuvvetlerine ve birimlerine haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tır sürücüsünün çarpma sonucunda yaşamını yitirdiğini tespit ettiler.

Savcının yapmış olduğu incelemeden sonra tanınmaz duruma gelen tır sürücüsünün cesedi otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi. Latif H.’ye çarpmış olan sürücü ise ifadesinin alınması için gözaltına alındı.

1 kişinin hayatına mal olan kaza ile alakalı polis ekiplerince soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.