Tisdell Yönetimin Gözüne Girdi

Tisdell Yönetimin Gözüne Girdi

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona iddialı bir şekilde girme hazırlığında olan Denizlispor'da bir zamandır antrenmanlara çıkıyor olan Tonia Tisdell'in resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

A+A-

Kızılcahamam kampında denenmiş olan Liberyalı, sol kanat performansı ile teknik heyetten tam not aldı. Süper Lig deneyimi de olan 26 yaşındaki Tisdell, ileriki günlerde sözleşmeye imza atacak.  Yönetimin Liberyalı futbolcu ile maç başı anlaşma yaptığı bilgisi alındı. Tisdell, geçtiğimiz yıl Osmanlıspor'da forma bulamamış ve Ankaragücü'nde kiralık bir şekilde mücadelesini sürdürmüştü.

Golcü Arayışı Devam Ediyor

Bu arada Denizlispor'da golcü arayışları da devam ediyor. Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev’le Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken Gladky, Denizlispor’a tavsiye edildi fakat transfere bir yönetici onay vermedi.

30 yaşında olan tecrübeli golcü daha evvel Ukrayna'nın önemli takımları olan Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev’le  Şampiyonlar liginde kendini göstermişti. Kiev’de de mücadele eden oyuncu geçtiğimiz sezon başında Chornomorets Odessa'ya transfer olmuş; burada da forma şansını bulamayınca eski takımı Karpaty Lviv'e tekrardan transfer edilmişti.

Sıcak Bakmadı

Oyuncuya teknik Direktör Osman Özköylü'nün sıcak baktığı ama yöneticilerden bir tanesinin karşı çıktığı öne sürüldü. Yönetimde transfer komitesi tarafından onay almasına rağmen Hikmet Olgun'un futbolcuya onay vermediği bu yüzden kulübün koşullarını  kabul etmiş olan oyuncunun transferinden

vazgeçtiği öne sürüldü.  Horozlar’ın golcü arayışları devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.