Tiyatro Keyfi Yaşadılar

Tiyatro Keyfi Yaşadılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tam anlamıyla tadına vardılar.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gönüllerince eğlendiler. Bremen Mızıkacıları adındaki tiyatro oyununu çocuklar ile buluşturan Çocuk Meclisi, yaptığı kahvaltı programında günün keyfini çıkardı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 400'den fazla öğrenciyi tiyatro ile bir araya getirdi.

 

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda organize edilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Dentaş, Ahmet Nuri Özsoy, Karşıyaka, Osman Aydınlı, Adil Demireren, Nermin Osman Akça, Denizli Ticaret Borsası ve Tevfik Fikret Kaya İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katılımda bulundu.

 

Tiyatro Oyunu Beğenildi

Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Bremen Mızıkacıları oyununu izleyen öğrenciler, bu oyunu çok beğendiler ve soluksuz izlediler. Etkinlikler çerçevesinde bunun yanında Denizli At Çiftliği’nde aileleri ile beraber kahvaltı programı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi bireyleri, ata binip günün keyfini çıkardılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.