TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Denizli'de

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Denizli'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli ilinde organize edilen Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB)  toplantısında konuştu.

A+A-

TBB'nin bir otelde, reel sektörle mali sektör arasındaki diyaloğun kuvvetlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması için düzenlediği toplantıya; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’la diğer davetliler katıldı.

Toplantıdan önce TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TBB Başkanı Aydın, ekonomik gelişmeleri değerlendirdiler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, bankaların, reel sektörün sıkıntılarını ve dertlerini dinlemek amacı ile bizzat Anadolu'ya, tabana yani sahaya inip dertleri öğrenmek için geldiklerini, bu sıkıntılı günlerde bilhassa reel sektör ve finans sektörünün sırt sırta, el ele vermek durumunda olduğunu, kendilerinin Türkiye için varız dediklerini, bu tekerleğin bu tümsekte kalmayacağını, bu tümseği aşacağını, bu gün finans ve banka sektörü el ele verdikten sonra yapılamayacak bir şey olmadığını, bu sorunların hepsinin de geçeceğine inandığını, kendisinin bankalar birliğine bu anlayışı da gösterdikleri için teşekkür ettiğini ifade etti.

Aynı Gemideyiz

TBB Başkanı Aydın ise bankaların genel müdürleriyle iş adamları ile yapılacak toplantıda son meydana gelen ekonomik gelişmeleri, reel ve finans sektörü ile beraber değerlendireceklerini belirtti. Aydın, herkesin aynı gemide olduğunu, reel sektör ve finans sektörü son gelişmeleri beraber değerlendireceklerini ve özeleştiri yapıp, eksik yaptıklarını tamamlayacaklarını ve iyi yaptıklarını daha iyi yapmaya çalışacaklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.