Trafiği Rahatlatacak Devasa Garaj

Trafiği Rahatlatacak Devasa Garaj

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların kent merkezinde düzensiz bir şekilde parklanmasına engel olmak amacı ile ve şehir trafiğini rahatlamak için inşasına başladığı kamyon ve tır garajı projesini bitirdi.

A+A-

Projeyle kent merkezinde düzensiz parklanmaya yol açan, hem kötü görüntüsü hem de sıkışıklık yapması  sebepleri ile  şehir trafiğini olumsuz bir şekilde etkilemiş olan tır ve kamyonlar düzenli bir park alanına sahip olacaklar. Kısa zaman sonra hizmet verecek olan tır garajı ile düzenli parklanmanın yanında artık kamyon şoförleri yol kenarlarında gecelemek zorunda kalmayacak. Şoförler ve araçları modern park ve konaklama olanağına kavuşacaklar.

 

45 dönüm araziye kuruldu

 

Bozburun Mahallesi civarlarında ortalama 45 dönüm arazi içinde yapılmış olan park, 99 tır, 60 kamyon ve 49 otomobil kapasitesine sahip  olacak şekilde yapıldı. Bodrum ve zemin kat olmak üzre 1.350 metrekarelik kapalı alana sahip olan tesis toplam olarak 2.278 metrekarelik alana yapıldı. Tır garajına erişimi sağlayacak yolların asfaltlama çalışmalarının da hızla devam ettiği tesis kısa bir zaman sonra hizmete sunulacak.

 

Olumsuzluklar ortadan kalkacak

 

Başkan Osman Zolan, tamamlamış oldukları tır garajının en kısa zamanda hizmete alınacağını, taşımacılık sektöründe hizmet sunan esnafın en büyük ihtiyaçları arasında olan projenin çok şükür tamamlandığını, artık hem kamyon ve tırların şehir merkezinde meydana getirdikleri düzensiz parklanmalar ve trafik sıkışıklığına engel olacağını hem de vatandaşların bu yöndeki şikayetlerinin ortadan kalkacağını ve Denizli’ye şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.