Trajikomik Bir Hikaye

Trajikomik Bir Hikaye

Pamukkale ilçesinde 13 yaşında evlenen Seda Akkuş yetkililere seslendi ve kocasının affını istedi. İşte Akkuş’un trajik hikayesi.

A+A-

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesinde ikamet eden 9 aylık hamile 23 yaşındaki Seda Akkuş, 13 yaşında iken beraber yaşadığı, reşit olunca da evlendiği 32 yaşındaki Bahattin Akkuş'a, sonradan açılan kamu davasında 21 sene hapis cezası verilmesi ile perişan oldu. Cezanın kesinleşmesinden sonra tutuklanacağını anlayan Bahattin Akkuş kayıplara karıştı, karnı burnunda genç kadın, 3 çocuğu ile ortada kaldığını söyleyerek, kocasının affedilmesini talep etti.

Ceza Kesinleşince Kaçtı

Karakova Mahallesi'nde ikamet eden Seda Akkuş, 2008’de 13 yaşındayken Bahattin Akkuş'a kaçtı ve onunla beraber yaşamaya başladı. Bahattin Akkuş ile alakalı küçük yaşta kız çocuğu ile beraber olduğu gerekçesi ile dava açıldı. Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2009'da 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlaması ile açılmış olan dava devam ederken, çift 2012 senesinde  nikahlandı. Geçen 10 senelik sürede çiftin üç oğlu oldu. Seda Akkuş, son olarak 4. çocuğuna hamile kaldı. Bahattin Akkuş, ile alakalı açılan dava da neticelendi. Akkuş'a toplamda 21 sene hapis cezası verildi. Yerel mahkemenin vermiş olduğu karar Yargıtay tarafından da onandı. Cezanın kesinleşmesinden sonra tutuklanacağını anlayan Bahattin Akkuş kayıplara karıştı, hamile genç kadın da üç çocuğu ile baş başa kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.