Transferde Denizlispor rüzgarı

Transferde Denizlispor rüzgarı

Denizlispor, transfer döneminde oldukça hareketliydi. 13 oyuncusuyla yollarını ayıran yeşil-siyahlılar, 10’u yabancı olmak üzere 15 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

A+A-

Denizlispor, transfer döneminde oldukça hareketliydi. 13 oyuncusuyla yollarını ayıran yeşil-siyahlılar, 10’u yabancı olmak üzere 15 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

9 sene sonra Süper Lig'e dönen Yukatel Denizlispor, transfer döneminde boş durmadı. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde 1. Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Horozlar, 14 futbolcuyu kadrosuna katarak Süper Lig serüvenine başladı. İskelet kadrosunu koruyan ve 7 as isimle nikah tazeleyen Denizlispor, 9'u yabancı 14 nokta transfer yaptı.

HUGO RODALLEGA RÜZGARI

Yeşil-siyahlıların en dikkat çeken transferi geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında 16 gol atan Kolombiyalı Hugo Rodallega oldu. 34 yaşındaki yıldız isim, yeşil-siyahlılarla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlılar bunun yanı sıra yine Trabzonspor'un bir diğer yıldızı Olcay Şahan'la da 1 yıllık mukavele yaptı. Horoz, Beşiktaş'tan Sedat Şahintürk, Guimares'ten Oscar Estupinan, Reading'ten Modou Barrow ve Alanyaspor'dan Isaac Sackey'i 1 yıllığına kiraladı.

AKHİSAR'DAN 2 OYUNCU ALDI

Denizlispor, Akhisarspor'dan ayrılan Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu, Kayserispor'dan Tiago Lopes ile 2'şer, Cristian Sapunaru'yla 1, Sivasspor'dan kaleci Tolgahan Acar ile 1, Belenenses'ten Faslı Zakarya Bergdich'le 1, Palermo'dan Radoslaw Murawski ile 1, Leeds United'dan transfer edilen Hadi Sacko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

VESELİ TAMAM

Yukatel Denizlispor, transferin son dakikalarında geçen sezon Serie A'da Empoli forması giyen Frederic Veseli ile anlaştı. 26 yaşındaki futbolcu resmi sözleşmeye imza attı. Kariyerine İsviçre'de başlayan Veseli, Lugano, İpswich Town, Bury, Port Vale ve Empoli'de görev yaptı. Tecrübeli oyuncu, geçen sezon Empoli'de 31 lig maçına çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.