Tribündeki ''Horoz'' Aşkı

Tribündeki ''Horoz'' Aşkı

Denizli’de böyle aşk görülmedi. Tribünde tanışan iki genç taraftar ‘yeşil siyah’ aşklarını nikahla noktaladı.

A+A-

Denizlispor tribünlerinde tanışan iki 57 Gençlik Taraftar Grubu üyesi 22 yaşındaki Orhan Çoban ile 20 yaşındaki Tuğba Tutumlu, gerek deplasmanda gerekse Atatürk Stadı’ndaki oynanan karşılaşmalarda Denizlispor’un başarısı için omuz omuza tezahürat etti.

“SİMSİYAH HAYATIMIN YEMYEŞİL UMUDU OLUR MUSUN?”

Hem renktaşı hem de sevdiği Tuğba Tutumlu’ya bu sezon Adana Demirspor maçı öncesi Delikliçınar’da ‘Simsiyah hayatımın yemyeşil umudu olur musun?’ pankartı açarak evlilik teklif eden Orhan Çoban’ın bu isteği evlilikle sona erdi. İncilipınar Nikah Dairesi’nde bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen Tuğba-Orhan Çoban çiftinin şahitliğini ise Murat Akar, Funda Gülcan, Hasan Ali Kızıltaş ve Hakan Erbayat yaptı. Genç çift evlilik cüzdanını aldıktan sonra Atatürk Stadı’na koştu. Atatürk Stadı’nda tanıştıkları, yeşil siyahlı arma için mücadele ettikleri tribüne çıkan taraftar çift, meşaleler yaktı, tezahürat yaptı.

TRİBÜNDEN DÜNYA EVİNE

Denizlispor sevdasının tribünden dünya evine götürdüğü mutluluk sonrası genç çiftler, “Bende Denizlispor sevdası büyük. Bu sevdamı kendisinin sevdası bildi. Benimle maçlara gelip 90.dakika boyunca tezahürat etti. Galip geldiğimizde birlikte sevindik, yenildiğimizde birlikte üzüldük. Allah utandırmasın. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yine tribüne gelip çok sevdiğimiz Denizlispor’u desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

HACI SELAMOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.