Tuğgeneral Yıldız Veda Ziyaretlerine Başladı

Tuğgeneral Yıldız Veda Ziyaretlerine Başladı

Tuğgeneral Yıldız Veda Ziyaretlerine Başladı

A+A-

Antalya İl Jandarma Komutanı olarak atanan Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, veda turu kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Burada basın mensuplarıyla görüşen Tuğgeneral Cengiz Yıldız, kalbinin Denizli'de kalacağını söyledi. Sözlerine: "2005-2009 yılları arasında İl Jandarma Komutanlığı'nda asayiş şube müdürü olarak binbaşı ve yarbay rütbesi ile, 2014'ten itibaren İl Jandarma Komutanı olarak albay rütbesi ile Denizli'de görev yapma imkanı buldum. Meslek hayatımın dörtte biri burada geçti. Burası benim evim.

Çocuklarım burada doğup büyüdü. Emekli olduğumda yerleşeceğim yer de burası olacak" diyerek devam eden Yıldız; "Ben geldiğimde 2014'te faili meçhul olay sayısı 950 iken, 2015'te 330'a, 2016'da 250'ye düşürdük. İl genelinde uyuşturucu ile mücadelede büyük mesafe kat ettik. Uyuşturucu ile mücadele de ilimize çağ atlattık.

Bunları yaparken bize desteğini esirgemeyen yetkililere ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da Tuğgeneral Yıldız'a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.