Tüm Şer Odaklarının Kökünü Kazıyacağız

Tüm Şer Odaklarının Kökünü Kazıyacağız

Denizli’nin Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, tüm şer odaklarının kökünü kazıyacağız dedi.

A+A-

Denizli’nin Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Iğdır’da gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz derken, terör örgütlerinin ve destekçilerinin kökünün kazınacağını söyledi.

Özbaş, “Iğdır’da gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybeden Denizlili kardeşimiz Hasan Eser başta olmak üzere, tüm polislerimize Allah’tan rahmet; ailesine, Denizlimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan kardeşlerimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyorum. Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacak, birliğimize ve kardeşliğimize kasteden tüm vatan hainlerinden hesap soracağız. Hem pkk’nın hem de diğer terör örgütlerinin, onlara gizli veya açık, destek veren tüm şer odaklarının kökü kazıyacağız” dedi.

BAYRAK ASIN ÇAĞRISI

Başkan Özbaş, aynı zamanda sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı çağrı ile tüm ev ve işyerlerine bayrak asılması yönünde çağrıda bulundu. Başkan Özbaş, çağrısında; “Birliğimizin, kardeşliğimizin ve Şanlı Tarihimizin sembolü, mavi göklerin kızıl süsü Ay-Yıldızlı Bayrağımızı Sarayköyümüzün her yerinde dalgalandıralım. Tüm ev ve işyerlerimize Türk Bayraklarımızı asalım ve bütün dünyaya “TEK YÜREK” olduğumuzu gösterelim” sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.