Tüm Türkiye Sizleri Unutmayacak

Tüm Türkiye Sizleri Unutmayacak

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çal İlçe Başkanlığı,17 Aralık 2016’da şehadete eren askerlerimizi unutmadı.

A+A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çal İlçe Başkanlığı, 17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen ve 15 askerin şehit, 54 yaralının olduğu terör saldırısının yıl dönümünde, sosyal medya hesaplarından şehitleri andı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çal İlçe Başkanlığı, 17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen ve 15 askerin şehit, 54 yaralının olduğu terör saldırısının yıl dönümünde, sosyal medya hesaplarından şehitleri andı. 17 Aralık 2016 tarihinde çarşı iznine çıkan 1. Komando Tugayı askerlerini taşıyan halk otobüsüne, terör örgütü PKK tarafından Talas bulvarı üzeri Erciyes Üniversitesi otobüs durakları önünde bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, düzenlenen saldırıda 15 asker şehit olmuş 54 asker de yaralanmıştı. Saldırının 4. yıl dönümünde Çal Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, "17 Aralık 2016’da Kayseri 1. Komando Tugayı’ndan çarşı iznine çıkan Askerlerimize düzenlenen hain saldırıda şehit olan 15 vatan evladımızı rahmetle yad ediyoruz Ruhları şad, mekanları cennet olsun"  ifadelerinde bulundu

Mekanın Cennet Olsun Yiğidim

"Hain saldırı sonucu şehit olan hemşehrimiz Shh. Er Hasan İlhan'ı rahmetle ve minnetle anıyoruz." Diye kaydeden Çal Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı; "Mekanın Cennet Olsun Yiğidim, Kayseri, Denizli ve tüm Türkiye sizleri unutmayacak. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!" Diye belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.