Türk futbolunda Beşiktaş'tan tarihi karar!

Türk futbolunda Beşiktaş'tan tarihi karar!

Olaylı Fenerbahçe Beşiktaş derbisi sonrasında TFF'den gelen devam kararına tepki gösteren siyah beyazlılar olağanüstü toplantı sonrasında tarihi kararı resmen açıkladı. Peki bundan sonra ne olacak?

A+A-

Kupada Fenerbahçe ile oynanan ve ardından 57. dakikada çıkan olaylar sonrasında tatil edilen ve daha sonrasında da TFF tarafından açıklanan kararla kaldığı yerden devam edilmesi uygun görülen derbiye Beşiktaş takımı çıkmama kararı aldı. Peki Beşiktaş'ı nasıl cezalar bekliyor?

 

Beşiktaş takımı tarihi bir kararın altına imzasını attı. 3 Mayıs Perşembe gününde kaldığı yerden devam edilmesine karar verilen Fenerbahçe Beşiktaş maçına siyah beyazlı yönetim karşılaşmaya çıkmama kararı aldığını resmi ağızlardan duyurdu.

 

Bugün öğle saatlerinden sonra olağanüstü toplanan Beşiktaş Kulübü, toplantının hemen ardından aldığı kararı açıkladı ve maça çıkmama yönünde görüş bildirdi. Beşiktaş'ın derbiye çıkmama kararı sonrasında siyah beyazlıları ilk bekleyen tehlike Türkiye Kupası'ndan men cezası olacak. Fenerbahçe'de direk finale kalarak Akhisarspor'un rakibi olacak.

Beşiktaş

Beşiktaş'ı Bekleyen 3 Ceza

- Kupa maçına çıkılmadığı takdirde Fenerbahçe karşılaşmadan hükmen galibiyetle ayrılır.

- Beşiktaş gelecek sezon Türkiye Kupası'na katılamayacak.

- Türkiye Kupası'ndan bu sezon elde edilen gelirler geri ödenir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.