Türk Havlusu Çin'de Boy Gösterdi

Türk Havlusu Çin'de Boy Gösterdi

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) organizatörlüğü ve Ekonomi Bakanlığının desteğiyle yürütülen UR-GE Projesi kapsamında, 12 firma Çin ve Uzak Doğu Pazarı’nda görücüye çıktı.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) organizatörlüğü ve Ekonomi Bakanlığının desteğiyle yürütülen UR-GE Projesi kapsamında, 12 firma Çin ve Uzak Doğu Pazarı'nda görücüye çıktı.

Denizli'de faaliyet gösteren 12 firma Ekonomi Bakanlığı desteği ile ve Denizli İhracatçılar Birliği'nin öncülüğünde Türk Havlusunu Çin'deki Kanton Fuarı'nda sergiledi. DENİB heyeti, ilk gün Guanco Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu'na katıldı. Fuarın ikinci günü ise Kanton Fuarı'na katılım sertifikaları Guanco Başkonsolosu Batu Kesmen ve Guangzhou Ticaret Ataşı Mustafa İlker Özdem tarafından DENİB heyetine takdim edildi.

Fuarın üçüncü gününde ise Kanton Fuar İdaresi ile görüşen DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, bir sonraki fuar için katılımcı sayısını 12'den 20'ye çıkarmak üzere ek alan talebinde bulundu.

Fuar İdaresi ve Çin televizyonu ile röportaj da gerçekleştiren Kocasert, uluslararası platformda kalitesi ile ön plana çıkan Türk Havlusu'nun tarihi geçmişinden ve geçmişten gelen ustalık ile birlikte, tüm dünyada havluda lider olma yolunda atılan adımlardan söz etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.