Türk Havlusunu 500 Milyon Kişi İzleyecek

Türk Havlusunu 500 Milyon Kişi İzleyecek

A+A-

Avrupa basketbol turnuvalarının en büyük organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague’de, kupa bu hafta sonunda sahibini bulacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe, İspanya’dan Real Madrid, Rusya’dan CSKA Moskova ve Litvanya’dan Zalgiris Kaunas’ın kıyasıya bir mücadele vereceği Final Four mücadelelerinde, dünyanın en ünlü basketbolcuları geçen seneden sonra bu sene bir defa daha “Turkish Towels” markalı havluları kullanıyor.

18 Mayıs Cuma günü saat 19.00 ve 22.00’da oynanacak yarı final maçlarından sonra, 20 Mayıs Pazar günü saat 18.00 ve 21.00’da nefes kesen final maçları ile şampiyon belirlenecek.

Turkish Towels-Euroleague İş Birliği Devam Ediyor!

Denizli İhracatçılar Birliği’nin markalaşma etkinlikleri çerçevesinde son 4 senedir yürütülmekte olunan “Turkish Towels” projesiyle, Türk havlusunun uluslararası arenada bilinirliğinin artırılması hedefleniyor.

Konu ile alakalı değerlendirmeler yapan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, üst üste 2. defa Final Four sponsorluğunun markalaşma çalışmalarına büyük katkı vereceğini dile getirdi ve ülkemizin havlu ihracatının % 70’inin Denizli tarafından yapıldığını, havlu denildiği zaman tüm dünyada akıllara ilk olarak Denizli ilinin geldiğini, bu noktadan hareketle tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Euroleague ile sponsorluk anlaşmasına vardıklarını ve işbirliğini devam ettirdiklerini, Dünyanın en önemli basketbolcularının bir defa daha ilimizde üretilen havluları kullanacağını, 100’ün üstünde ülkede canlı yayınlanacak karşılaşmalarda  ortalama 500 milyon nihai tüketici ekran başında olacağını ve böylelikle “Turkish Towels” markasının görünürlüğünü sağlayacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.