Türk Milletinin Ülküsü, Kızılelma'dır

Türk Milletinin Ülküsü, Kızılelma'dır

Türk Milletinin Ülküsü, Kızılelma'dır

A+A-

Milletvekili Şahin Tin, Türk Milletinin Ülküsünün Kızıl Elmaya Ulaşmak Olduğunu söyledi.

 

“MEHMETÇİK YERYÜZÜNE İNSANLIK VE BARIŞ SAÇIYOR”

 

Türk milletinin özgürlüğüne ve bağımsızlığına pranga vurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Şahin Tin; “Mehmetçiğimiz, Türk Milletinin ülküsü olan Kızıl elmaya ulaşacak, yeryüzüne insanlık ve barış saçacak” dedi.

 

“Türkiye’ye karşı yedi düvel bir olmuş saldırırken bizim elimiz cebimizde dolaşma lüksümüz yok” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Artık elimizi taşın altına koyma zamanı geldi de çoktan geçiyor bile. Ülkemiz ve milletimiz için hep birlikte daha çok çalışacağız. Aşılmayan engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

 

“ŞANLI ORDUMUZ ENGELLERİ BİR BİR AŞIYOR”

 

Ülkenin bekası, milletin huzuru ve İslam coğrafyasında yaşayan mazlumların yüzünün gülmesi için hep birlikte çalışmanın önemini vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Bugün dünyanın karşısında Osmanlı'nın tohumlarıyla yeşeren bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bize düşen görev, atalarımızın, dedelerimizin bize miras bıraktığı Cumhuriyeti yüceltmek ve bayrağı asla yere düşürmemektir.  Ülkemiz her dönem olduğu gibi yine zor bir süreçten geçiyor.  Her yanımız ateş. Şanlı Ordumuzun yürüttüğü Afrin Operasyonu yani Zeytin Dalı Harekâtı titizlikle sürüyor ve teröristler ihanetlerinin bedelini ağır bir şekilde ödemeye devam ediyor. Şanlı ordumuz, önüne çıkan her engeli bir bir aşıyor. Yolunda duran her taşı kaldırıp bir kuyuya atıyor, şayet önünden çekilmeyen olur ise onları da tepeleyerek cehenneme doğru yolluyor” dedi.

 

“BÖLGEYİ TERÖR KİRİNDEN ARINDIRACAĞIZ”

 

 “Teröristlere tırlar dolusu silah ve mühimmat taşıyanların eli bu ateşte yanacak” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak öncelikle bölgeyi terör kirden arındıracak, ayrık ot görünümlü kalleş Siyonizm uşaklarını temizleyecek, sonra da o bölgeleri yeniden yaşanabilir hale dönüştüreceğiz. Nefesi kesilen aslan, kuyruğuna bile sahip çıkamaz derler. Nefes almak için bölgede terör örgütlerinden medet uman sözde müttefik ülkeler girdikleri bu çıkmaz sokağın duvarlarına tırmanamayacak, nefessiz kalacak ve boğulup gitmeye mahkûm olacaklar. Dünyanın neresinde olursa olsun, teröre hizmet eden ve terör örgütlerine destek verenler hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacak ve kökü kurumuş bir ağaç gibi devrilip gideceklerdir” dedi.

 

“BU DESTANDA ŞANLI BİRER SATIR OLACAKLAR”

 

Mehmetçiklerin, Türk Milletinin ülküsü olan Kızıl elmaya ulaşacağını, yeryüzüne insanlık ve barış saçacağını belirten Milletvekili Şahin Tin;” İnşallah en kısa sürede Selahaddin Eyyubi’nin adım adım yürüdüğü, Yavuz Sultan Selim’in cenk ederek zaferler kazandığı ve Kut’ül Amare zaferinin kazanıldığı o mübarek topraklar haçlı sürüsünün kirinden temizlenecek. Umudunu yitirmeyen bölge insanı her türlü kalleşliklere göğüs gererek, kürdüyle, lazıyla, çerkeziyle Türk milletinin kahramanlık destanında yer alan şanlı birer satır olacaktır. Rabbim, bu zorlu mücadelede Mehmetçiklerimizin zorunu kolay eylesin, yar ve yardımcıları olsun. Bu vesileyle canlarını seve seve bu toprakların bekası için feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Cenab-ı Allah sefere çıkan ordumuzu muhafaza ve muzaffer eylesin.” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.