Türkiye İle Aynı Anda

Türkiye İle Aynı Anda

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 senesinde vatandaşlara vermiş olduğu vaadi olan sinema sözünü yerine getirdi.

A+A-

Sanat, kültür ve eğitimde alanlarında yeni adımlar atan Sarayköy Belediyesinde dikkatleri üzerine çekecek bir kültür sanat hizmeti daha hizmete girdi. Denizli ilçeleri arasında ilk olma niteliği taşıyan sinema hizmetini 30 bin 462 nüfusa sahip Sarayköy’ün Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş hayata geçirdi.

2014’te ilçe halkına sinema sözü veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bu sözünü yerine getirmek için önce söz verdiği hizmete yakışacak bir mekan inşasını başlattı. İlçenin havasını değiştiren Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunuldu.

Vizyon filmlerin ilçeye gelmesi için harekete geçen Başkan Özbaş, yapılmış olan görüşmelerden sonra Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin sinema salonunu vizyon filmler ile vatandaşlarla buluşturdu.

Çok Heyecanlıyım

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleri ile beyaz perdesini halka açtı. Türkiye ile aynı anda Sarayköy halkı ile buluşan filmlere vatandaşların ilgisi de çok yoğundu.

Başkan Özbaş, çok heyecanlı olduğunu belirterek, hemşehrilerle kurdukları hayallerin olduğunu, bu hayalleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını, bugün de Sarayköy’ün, beyaz perdesini vizyon filmler ile araladığını, 30 sene evvel Sarayköy’de yazlık-kışlık sinemanın olduğunu, çocukluğunda çok güzel bir ambiyansın olduğunu, Seneler sonra o güzel ambiyansı ilçede tekrar yaşamak istediklerini, en güzel hizmetlerin Sarayköy halkı ile buluşturulmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.