Türkiye'nin En Büyüğü Kent Merkezinde

Türkiye'nin En Büyüğü Kent Merkezinde

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce bu sene 7. yapılan Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğine katılımda bulunan çocuklar gönüllerince eğleniyorlar.  

A+A-

Şenliğe katılımda bulunan çocukların eğlencesini paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’deki en büyük çocuk şenliğinin organizasyonunu yapmayı sürdürdükleri dile getirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce bu sene 7.si organize edilen Türkiye'nin en büyük çocuk şenliğine katılımda bulunan çocukların keyfi yerinde. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EGS Fuar alanında yapılan çocuk şenliğinde öğrencilerin eğlencelerini paylaşıyor.

 

Çocuklar ile halat çekme, yağ satarım bal satarım gibi geleneksel oyunlara katılımda bulunan Başkan Osman Zolan, çocukların sevgi gösterisi ile karşılandı. Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonunu yapmayı sürdürdüklerini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yapmış oldukları konuşmada, 7.sini yaptıkları çocuk şenliğinde 60 binden fazla çocuğu oyunlar ile arkadaşlarını buluşturacaklarını dile getirdi.

 

Başkan Zolan, sadece kent merkezinde değil, 19 ilçede bu şenliklerin yapılarak yollarına devam ettiklerini, çocukların kendilerinin geleceği olduğunu, onları geçmişteki geleneksel oyunlarla buluşturmak ve tanıştırmak istediklerini, bilhassa son senelerde artan sanal dünyadan, gerçek olmayan oyunlardan kopup çocukları gerçek hayattaki oyunlar ile buluşturarak arkadaşları ile beraber güzel, hoş vakit geçirmelerini sağlamak istediklerini belirtti.

 

“Onlar için ne yapsak azdır”

 

İlköğretim çağında olan çocuklara güzel ve zevkli bir gün yaşatmayı amaçladıklarını dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların kendilerinin gözbebeği ve her şeyleri olduğunu, onlar için ne yapılsa az olduğunu, çocukların çok mutlu olduğunu, onlar ile oyunlar da oynadıklarını, çocukların gerçek hayattan koparılmaması gerektiğini, okul ve dersler var olduğunu fakat onların çocuk olduğunun da unutulmaması gerektiğini, bilhassa TV, internet başından kısmen de olsa ayrılıklarını sağlamak gerektiğini, 60 bin çocuğun burada eğlendirildiğini ve güzel vakit geçirildiğini, çocukların gelecekte kendilerinden çok daha iyi, daha başarılı olacaklarını, çocuklarla bir araya gelince dinlendiklerini, onlardan enerji aldıklarını ve burada olmaktan çok mutluluk duyduklarını söyledi.

 

“Her şey çocuklarımız için”

 

Çocuklar ve gençler için pek çok etkinlik yaptıklarını vurgulayan Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesiyle çocukların ve gençlerin diledikleri dalda ücretsiz olarak spor, sanat ve kültür kurslarından yararlanabileceğine dikkatleri çekti. Başkan Zolan, her mahallede parkların, spor tesislerinin, kapalı yüzme havuzların olduğunu, Denizli’de çocukların ailesi ile, arkadaşları ile güzel vakit geçirebilecekleri birçok güzel mekanlar oluşturduklarını, bu mekanlar çocukları geleceğe hazırlayarak, mutlu ettiğini, hem fiziki gelişim hem de ruh gelişimine katkı sağlayarak arkadaşları ile kaynaşması ve gerçek hayat ile buluşmasına çok büyük katkı sağladığını, Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklar için her şeyi feda etmeye, seferber etmeye devam ettiklerini ve bundan sonra aynı yürüyüşe devam edeceklerini, İnşallah çocukların mutlu olmalarını ve bu güzel dünyada güzellikleri yaşamalarını dileyerek her şeyin çocuklar için olduğunu sözlerine ekledi.

 

60.000 çocuk gönüllerince eğleniyor

 

Türkiye’de en büyüğü olma özelliğine sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği, bu güne dek yüz binlerce çocuğu ağırlarken, bu sene toplamda 60 bin çocuk şenlikte gönüllerince eğlenmiş olacak. İlçe turlarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi 7. Çocuk Şenliği kent merkezindeki öğrenciler ile bir araya geldi. Sanal dünyadan bir gün olsun uzaklaşan çocuklar gerçek arkadaşları ile oyun alanlarında güzel anılar  yaşıyorlar. Şenlikte özel tişört armağan edilen çocuklara poğaça, meyve suyu gibi ikramları da yapılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.