Türkiye'nin yıldızları Merkezefendi'de

Türkiye'nin yıldızları Merkezefendi'de

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı (MKM), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı (MKM), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

 

Açıldığı günden bugüne birçok organizasyona ev sahipliği yapan Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı, bu defa da Türkiye'nin yıldızlarını ağırlıyor. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Merkezefendi Belediyesi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 2-3-4 Kasım tarihlerinde MKM’de gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilen protokol törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, THOF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslantaş, THOF Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Özcan, THOF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Tolga Kılıçaslan ve THOF Organizasyon Kurulu Başkanı Tayfun Ortayayla katıldı.

 

Merkezefendi Kültür Merkezi, Türkiye’nin farklı bölgelerinde Yıldızlar kategorisinde düzenlenen halk oyunları şampiyonasında derece yaparak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde yarışmaya hak kazanan 24 farklı ilden 26 farklı kulübün 750 sporcusunun, 26 farklı kültürü tanıtacağı ve yarışacağı bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

 

2 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Denizli Valiliği önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ile start alacak organizasyon, 3 Kasım Cumartesi saat 20.00’de Düzenlemeli Dal Yarışmaları ile MKM’de devam edecek. 4 Kasım Pazar günü ise saat 17.00’de Düzenlemesiz Dal Yarışmaları ile yine MKM’de son bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.