Türkiye Prangalarından Kurtuldu

Türkiye Prangalarından Kurtuldu

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçları hakkında konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, artık Türkiye düşmanlarının korkması gerektiğini ve ayakları pranga ile bağlı bir Türkiye’nin olmadığını söyledi.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibi Ankara ilinde AK Parti Denizli Milletvekili, Cahit Özkan ile buluştu. Burada 24 Haziran seçimleri hakkında konuşan Başkan Dr. Gürcan Güven, çok yakın bir zamanda bir genel seçim atlattıklarını ve hem milletvekili adaylarını seçtiklerini hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük zafer kazandığını,  seçilen bakanlara bakıldığında Türkiye’nin terör ile mücadelede Türkiye’nin savunmasında aynı kararlılıkta süreceğinin rahatlıkla görülebileceği, artık ayakları pranga ile bağlı bir Türkiye’nin olmadığını belirtti.

ÇİVRİL, DENİZLİ SİYASETİNDE ÜLKE SÖZ SAHİBİ OLACAKTIR

Başkan Dr. Gürcan Güven, Çivril’in hem Denizli siyasetinde hem de ülke siyasetinde söz sahibi olacağını, yerel siyasetin, genel siyaset ile ayrı düşünülemeyeceğini,  yerel başarılar ile genel başarıların birbirine bağlantılı olduğunu, yerel ile geneli birleştirerek ülke siyasetinde söz sahibi olacaklarını söyledi.

 

AZMİN, ÇALIŞKANLIĞIN, KARARLI MÜCADELENİN EN NET ÖRNEĞİDİR

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile alakalı da konuşana Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Cahit Özkan’ın, kendilerinin gözbebeği olduğunu,  Özkan’ın azmin, çalışkanlığın, kararlı mücadelenin en net  örneği olduğunu, kendisi ile gurur duyduklarını, başarıları ile kendilerinin de çok mutlu olup onurlandıklarını söyledi. Azim ile alakalı da konuşana Güven, başarıda bir insanın kendisini bilmesi ve hedef belirlemesi ve bu hedef doğrultusunda yılmaksızın pes etmeksizin azim ile mücadele etmesinin çok önemli olduğunu,  daha önceleri 6.sıraya kadar milletvekili düşünülen bir kaç kez seçilemeyen Cahit Özkan’ın azim ile hedefleri doğrultusunda bugün hem ilk sıradan milletvekili hem de Ak Parti Grup Başkanvekili olduğunu belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.