Türkiye Şampiyonu Denizli'den

Türkiye Şampiyonu Denizli'den

Türkiye Şampiyonu Denizli'den

A+A-

Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Mehmet Avcıl Vali Hasan Karahan tarafından ödüllendirildi.

Vali Hasana Karahan, Makamında kabul ettiği şampiyon halterciye çeşitli hediyeler vererek Denizli'nin adını ülkemizde duyurduğu için teşekkür etti. Başarının disiplinli ve özverili çalışmayla elde edilebileceğini vurgulayan vali hasan karahan ülkemizin ve bayrağımızı dünya çapında duyurması temennilerinde bulundu.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından organize edilen eski Olimpiyat Şampiyonu merhum Halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen Büyükler, Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’na katılan Denizlili Milli Halterci Mehmet Avcıl, koparmada 131 kg, silkmede 160 kg, toplamda ise 291 kg kaldırarak büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Son 1,5 yılda 7. kez farklı kategorilerde Türkiye Şampiyonu olan Avcıl bundan sonraki hedefinin 22 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde İspanya’da yapılacak olan Akdeniz oyunları olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.