Türküler Hep Bir Ağızdan Söylendi

Türküler Hep Bir Ağızdan Söylendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yaz konserleri aralıksız sürüyor.

A+A-

Denizli halkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından  hazırlanan Yaz Konserleri programında birbirinden başarılı müzisyen ve sanatçılar ile bir araya gelmeye devam ediyor.  

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Adalet Parkı'nda organize ettiği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Ahmet Algün’ün sahne almış olduğu yaz konseri yapıldı.  Denizli halkının büyük bir ilgi göstermiş olduğu konsere çok sayıda vatandaş da katılımda bulundu.

Unutulmaz Bir Gece

Bilhassa Ege ve Denizli yöresine ait olan türkülerin büyük beğeni aldığı konserde  söylenen türkülere pek çok kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Geceye ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriler  de  ayrı bir renk kattı. Tüm bu etkinlikler ile konsere gelen Denizli halkı unutamayacakları bir akşam yaşadılar.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, vermiş oldukları emeklerden ve bu güzel konserden ötürü Konservatuar Sanatçısı Ahmet Algün ve saz sanatçılarına ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. Konser sonrasında yapmış olduğu açıklamasında Otaklı, Yaz konserlerinin sonuna geldiklerinii  gelecek hafta TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser’in kendileri ile beraber olacağını, bu güzel konsere de tüm Denizli halkının davetli olduğunu, bu sene yaz konserlerine büyük bir ilgi gösteren vatandaşlara tek tek teşekkür ettiğini ve seneye etkinliklerin süreceğini sözlerine ekledi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.